sv.onlinewebcreations.com

Online-annonsnätverk Man-media har utökats med fyra bil- och två sporttitlar. Med 32 (mobila) webbplatser, bloggar och appar har männenes nätverk en månads räckvidd på mer än 6, 5 miljoner unika besökare, varav 70 procent är män.

Bilnätet Motomedia har nu fyra nya titlar. Finniks bilplattform, en del av VWE, svarar på alla frågor som en konsument har om sin bil. Autozine är en online-tidning med bilnyheter och körtester. Begagnade och nya bilar från officiella märkeshandlare och BOVAG bilföretag finns på Autokopen.nl. GasPedaal.nl webbplats presenterar det största tillfälle erbjudandet i Nederländerna.

Två nya titlar har lagts till Sportivomedia. Voetbal.nl är den officiella platsen för alla amatörfotbollsspelare i Nederländerna. På Voetbal.nl hittar du alla officiella KNVB-program, resultat och resultat. Voetbalflitsen.nl är den sociala fotbollsplattformen där fotbollsnyheter alltid är försedda med en video, foto eller tecknad film.

För att realisera ytterligare tillväxt har den dagliga ledningen kommit i händerna på Sjoerd van der Meijden och Jouke Tjeerdsma, båda arbetat i flera år på Mannenmedia.

Top