sv.onlinewebcreations.com

Weekbladpers Media har nyligen börjat göra affärer med Adfab Digital för försäljning av sina onlinemedier. Utgivarens onlineportfölj innehåller minstylesiterna happinez.nl, psychologymagazine.nl och yogaonline.nl.

Parterna tillkännagav detta kort före helgen. Samarbetet har funnits länge, vilket trädde i kraft den 1 januari i år.

Ger Welbers, kommersiell chef för Weekbladpers Media, citeras enligt följande: "Efter en omfattande orientering har vi valt Adfab på grund av motsvarande syn på marknaden och synergin mellan vår onlineportfölj och Adfab domäner Hälsa, Hållbarhet, Nyheter och Företag. ' "

Detta inkluderar titlar som Happinez.nl, Psychologiemagazine.nl, Yogaonline.nl, Opzij.nl, VN.nl och Runnersweb.nl.

Med den nya affärsenheten Concept kommer Weekbladpers Media att fokusera mer explicit på att utveckla nya innehållskoncept som är intressanta för annonsörer, enligt Welbers. "Partnerskapet erbjuder också möjligheter här, eftersom vi nu har Adfab-plattformen för effektiv distribution av varumärkesinnehåll. Med detta samarbete förväntas vi kunna servicera våra kunder ännu mer fullständigt. "

Den nya operatören använder huvudsakligen blanketterna: display och rich media-kommunikation, nyhetsbrev, advertorials och innehålls specialerbjudanden.

Reklamsnät Adfab gick med i Acquire Digital i september.

Top