sv.onlinewebcreations.com

Transfer Solutions, den största oberoende Oracle-leverantören i Nederländerna, har samarbetat med datacenterföretaget Equinix för att hjälpa kunder att övergå från sin Oracle-miljö till molnet. Inom Equinix datacentraler kan Oracle-användare använda en hybrid cloud-lösning, som består av en plattform Infrastructure-as-a-Service (IaaS) och snabba anslutningar till Oracle Public Cloud.

Transfer Solutions, en partner i Oracle i tjugo år, har signalerat ett tydligt drag till molnet på den nederländska marknaden de senaste åren. Eftersom många företag inte kan göra den fullständiga övergången till det offentliga molnet, till exempel för att de arbetar med känslig information eller är beroende av äldre applikationer, finns det behov av hybridmolnmiljöer. För den valda lösningen erbjuder Equinix Managed Services den centrala IT-infrastrukturplattformen med högsta säkerhetsnivå, tillgänglighet och anslutning. Detta levereras som IaaS för beräkningstjänster, lagrings- och nätverksfunktioner. Överföringslösningar ger alla Oracle-funktioner och, baserat på Equinix-plattformen, kör programhanteringen i kombination med Oracle Public Cloud.

Samarbete med A-varumärke
Den valda lösningen resulterar i låg latens för kunderna och en hög grad av flexibilitet och säkerhet. Det ger också rummet att göra en gradvis övergång till det offentliga molnet. René Hol, chef för Transfer Solutions talar om ett strategiskt samarbete med Equinix. "I vår sökning efter rätt partner att gemensamt erbjuda hela Oracle-stacken till kunder kom vi till Equinix. Det är en fördel för oss att Oracle Public Cloud körs på Equinix och vi pratar om ett A-varumärke som fungerar över hela världen. "

Utmärkt anslutning
Frank van der Heijden, VD för Equinix Managed Services, tillägger att Equinix-anläggningar i Amsterdam är det officiella regeringsdatacentret, vilket är viktigt med tanke på att olika regeringar använder Oracle-programvaran. "Säkerheten för data är viktigast här. Vi kan också garantera kunder att deras uppgifter förblir i Nederländerna, med vederbörlig hänsyn till lagar och förordningar. Med IaaS-plattformen från Equinix Managed Services, Transfer Solutions och Oracle-användare har en pålitlig och framtidsbeständig lösning för att få sin miljö till molnet. De drar nytta av snabba och säkra kontakter med kunder och leverantörer i datacentret genom direkta kontakter och via vår molnutbyte. "

Top