sv.onlinewebcreations.com

Efter att ha fungerat som COO för Zenith förra året blev Marc Verschoor omedelbart utsedd till verkställande direktör Zenith Nederland.

Cornelie Weller, VD Publicis One:
"Jag fick känna Marc som någon med en stark digital och teknisk kunskap och bakgrund med fokus på kunden (tillfredsställelse). Under det gångna året har han också visat sig fokusera på att skapa och bygga ett starkt team och en klar kurs för Zenith, inklusive anslutningen till Publicis One. Det kombinerat med hans skarpa titt på mediebyråernas roll i framtiden och hans fina personlighet gör mig mycket stolt över att Marc har åtagit oss på längre sikt som en Zenith-ledare. "

Marc Verschoor:
"Med stor entusiasm och ambition börjar jag som VD för Zenith. Zenith är en galen organisation med ett mycket starkt internationellt nätverk men också lokala talanger och möjligheter. Dessutom erbjuder Pubicis One-nätverket direkt tillgång till discipliner som var svårare att ansluta. Under den senaste perioden har vi främst fokuserat på att stärka laget, strukturen och positioneringen. Dessa aspekter går hand i hand med en tydligare profilering av en organisation. Ordningen av det är också avgörande, så först börja med folket och skapandet av rätt team. Vi har tagit ett antal klara steg i detta. Det kommer snart att finnas mer nyheter om några viktiga nya möten. Med stramningen av Zeniths positionering förbättrar vi främst våra tjänster till befintliga kunder. Naturligtvis kommer vi även under den kommande perioden att aktivt söka nya kunder där vår metodik kan leverera tydligt mervärde. Vårt skärpta ROI + -positionering har nu blivit riktigt praktisk, med grunden i data och insikter. Vi har investerat kraftigt i det. "

Om Zenith
Zenith är ROI-byrån. Vi blandar data med teknik och briljanta specialister och upptäcker nya möjligheter, klarar av komplexa utmaningar och låter våra kunders företag växa. Zenith är en del av Publicis Media Worldwide (ett av de fyra lösningscentrumen inom Publicis Group) och har kontor i Publicis One Nederland i Nederländerna. Vi arbetar med över 5000 briljanta specialister på 95 marknader. Vi är experter inom kommunikation och medieplanering, innehåll, prestationsmarknadsföring, värdeoptimering och data & analytics. Zenith arbetar med några
av de mest kända varumärkena som Coty, L'Oréal, Nestlé, Triodos Bank, Mercedes Benz, IGLO, LOI & CZ.

Om Publicis One Netherlands
Publicis One Nederland är ett varumärke med tolv specialiserade etiketter inom områdena skapande, medier, teknik, data och produktion, för att hjälpa våra kunder att växa. Våra etiketter samarbetar i tvärvetenskapliga team, under ett P & L och erbjuds som en organisation. Detta ger Publicis One kunder tillgång till alla våra specialiserade etiketter,
talanger, expertis och verktyg, och få det bästa integrerade varumärket, media och / eller (digital)
kommunikationslösningar, både lokalt och internationellt. Våra etiketter är: DigitasLBi, Publicis Amsterdam, Starcom, Zenith, MSLGROUP, Found, Leo Burnett, Performics, LiquidThread, Moxie, Prodigious och Vivaki Exchange.

Top