sv.onlinewebcreations.com

Bunnik, 27 mars 2017 - Contentbureau har utsett två nya innehållsskapare: Suzanne Wijers (34) och Koen Louage (28). Denna expansion ligger i linje med LVT-gruppens tillväxtambition, varav byrån är en del. Och med utnämningen av Louage föddes en belgisk filial av Contentbureau.

Els Lissenberg, Teamleader Contentbureau: "Sedan starten i slutet av 2013 har Contentbureau vuxit från fem till elva konsulter. Vi skapar inte bara texter som pressmeddelanden, kolumner och vitbok, utan också underlättar kunderna i en komplett marknadsföringsstrategi för innehåll. Eftersom LVT-koncernen, vilket Contentbureau är en del av, alltid haft ett starkt fokus på hela Benelux var starten på en belgisk filial av Contentbureau med Louage ett logiskt steg. Dessutom deltog en ledande anställd i utnämningen av Wijers. Inte bara bringar hon mycket kunskap om branschen till B-till-B-segmentet, men med sin kunskap om crossmedia-kommunikation och marknadsautomatisering kan hon underlätta den snabbt växande kundportföljen. "

Suzanne Wijers
Under de senaste fem åren arbetade Wijers som copywriter på Mediatic, där hon tjänstgjorde MUNT Hypotheken, Fujitsu och Accenture för rådgivning, konceptutveckling och innehåll (marknadsföring) produktioner. För två år sedan inrättade hon också en förlagsbransch. Hos Contentbureau jobbar hon huvudsakligen för kunder inom finans, IT och detaljhandel och hon är inblandad i olika aspekter av innehållsmarknadsföring, såsom konceptutveckling och marknadsautomatisering. Dessutom ska hon arbeta med affärsutveckling, bland annat för att tillåta korsbefruktning inom LVT-gruppen.

Koen Louage
Efter sin magisterexamen i journalistik vid Lessius Antwerpen började Louage som frilansjournalist på De Persgroep och som copywriter och community manager på online-kommunikationsbyråns kontaktpunkt. Efteråt fortsatte han sin karriär som copywriter på Colruyt Group, där han fokuserade i 3, 5 år på snabbflyttande konsumentvaror och (online) marknadsföringskommunikation. På Contentbureau är han den första belgiska copywriteren och tar hand om innehållet för flamländska kunder.

Mer information: www.contentbureau.nl. Contentbureau.nl distribuerar också regelbundet innehåll via Twitter, Facebook och LinkedIn.

###

Om Contentbureau
Vet vad du skriver om och ändå inte färg i raderna. En kombination som gör Contentbureau vad det är. En kreativ byrå med människor som gör starkt, innehållsvänligt innehåll. Ett team av elva innehållsskapare håller varandra skarpa varje dag och innehåller bland annat tvingande webbtexter, tweets, kolumner och referensberättelser, alla inriktade på att informera eller övertala målgruppen. Företag kan också kontakta Contentbureau för textrådgivning eller en workshop om hur du sätter ditt meddelande på papper på rätt sätt. Detta görs för multinationella företag, stora och medelstora nederländska och belgiska företag från olika branscher och nystartade företag. Contentbureau är en del av LVT-koncernen och grundades 2013. Den belgiska filialen ligger i Strombeek-Bever, nederländska i Bunnik. Mer information: www.contentbureau.nl.

Top