sv.onlinewebcreations.com

Veghel den 18 september 2015 - Niek van der Pas, koordinator för datacenters standardisering vid Minkels, är den nya ordföranden för NEN-standardkommittén "Datorrum och datacenter" och det därmed sammanhängande nya arbetsprogrammet. Van der Pas följer Jeffrey Gadellaa, som använde styrelsens hammare för denna viktiga kommitté i nio år.

Van der Pas har varit inblandad i standardisering av datacenter sedan 2006 och har varit medlem i NENs standardkommitté för datacenter i åtta år. Tillsammans med Gadellaa har han anslutit experter, systemintegratörer och leverantörer och har inspirerat arbetsgrupper. Holländska experter är nu synliga på europeisk nivå (CENELEC) och på internationell nivå (ISO / IEC JTC 1). Publicering av den nederländska praktiken riktlinjen (NPR) 5313 "Datorrum och datacenter" är snaren i Gadellaas arbete och så gillar han att passera stafetten.

"NU tackar Jeffrey Gadellaa för hans långvariga aktiva, inspirerande attityd och engagemang för att sätta in specialisterna hos systemintegratörer och leverantörsexperter på kartan", säger sekreterare Ton van Bergeijk i NEN. "NEN är nöjd med Niek van der Pas som ny ordförande i standardkommittén. Med Niek som ordförande kan utvecklingen av denna standardkommitté utföras av holländska experter på grundval av ett förnyat och bredare arbetsprogram 2015 - 2017 ",

"Idag är otillräcklig uppmärksamhet åt förhållandet mellan prestanda för ett datacenter och miljön där den ligger. Standarder och standarder är underbara verktyg för att göra människor medvetna om detta. Insikten och riktlinjerna för detta måste bli nyanserade, tydligare och konkretare, säger Van der Pas.

Top