sv.onlinewebcreations.com

Postbedrijf Sandd förvärvar De Buren Afhaalcentrum via majoritetsintresse. Med mer än 50 kontor är De Buren den största leverantören av obemannade hämtningsplatser för paket i Nederländerna.

Sandd ser sambandet med De Buren som ett viktigt strategiskt steg i sin utveckling från traditionell postleverantör till leverantör av den så kallade "sista milen", säger Haico Meijerink, VD för Sandd, i ett uttalande: "Genom att antalet paketleveranser ökat Det finns mer och mer trafik i bostadsområdena. Sandd ser det som sitt ansvar att bidra till en vänlig och effektiv lösning. Dessutom erbjuder de obemannade inköpscentralerna konsumenten möjlighet att ta emot inköp på en viss tid utan att vänta på leverans eller chans att sakna dem.

Finansiella detaljer har inte offentliggjorts. Sandd, som är en affärskortleverantör med en marknadsandel på tjugo procent, avser uteslutande den nederländska verksamheten De Buren. Utländsk verksamhet är utesluten här.

De Buren grundades 2011 och driver obemannade insamlingspunkter för inköp på nätet. Många av dessa platser är tillgängliga 24/7. Användningen av kyl- och frysskåp, till exempel, gör det också möjligt att hämta online inköpta matvaror. Utrullningen av de första femtio filialerna i De Buren möjliggjordes delvis av det intresse som venturekapitalföretaget Overijssel Wadinko tog i företaget.

Top