sv.onlinewebcreations.com

Nyenrode University börjar med en masterclass internet marknadsföringsstrategi. Utbildningen är avsedd för marknadsförare. Det här är första gången Nyenrode har startat en separat mästarklass på internetmarknadsföring.

I regelbundna MBA-kurser i Nynenrode uppmärksammas redan på internet och marknadsföring på nätet, säger Ed Peelen, professor i marknadsföring och ansvarig för masterclassen. "Men det här är första gången vi har kommit upp med en separat mästerklass om online marknadsföring." Masterclassen utvecklades tillsammans med internetbolaget Winkwaves och Atos Consulting.

Under kursen diskuteras trender och hur dessa kan översättas till en marknadsstrategi.

Mästerklassen börjar i november och är öppen för cirka 25 deltagare. En jämförelse med MBA Crossmedia gäller inte. Denna utbildning tar längre tid och har en MBA-status.

Enligt Peelen är utbildningen inte avsedd för marknadsförare som är helt "freaky inom marknadsföring på nätet". "Det handlar inte om de senaste trenderna och prylarna, men mer om översättning av möjligheter i organisationen." Han föredrar att ha en grupp som är en kombination av människor med "mycket kunskap" och marknadsförare som är lite mindre aktuella men som har mycket strategisk inblick. "Då kan du få en fin form av korsbestämning."

Top