sv.onlinewebcreations.com

De nederländska kommersiella och offentliga programföretagen ser att räckvidden för sina sändningar som saknas misslyckas från månad till månad. SBS ligger nära till hands och det verkar som om det inte går att nå topp 10 med ett program.

Stichting Kijkonderzoek (SKO) har sedan årsskiftet övervakat uppgiftsuppgifterna för NPO, RTL och SBS. En analys av de veckovisa rapporterna hittills visar att digitala visningsfigurer faller.

Vecka sju var en toppvecka med en online räckvidd på fjorton procent och 2, 2 miljoner tittare. Det innebär att mer än två miljoner människor tittade på ett tv-program minst en gång via internet. I genomsnitt tittar någon på fem program under den mätperioden.

Distributionen av intervall över enheterna: stationär 8, 9%, tablett 5, 2% och mobil 2, 7%.

I perioden januari - juli 2016 verkar "frekvens" vara den enda konstanta variabeln. Det antalet varierar mellan 5 och 5, 5.

Diagrammet nedan visar att tv-kanalerna spelade in sin värsta vecka i juli juni:

Område: 8, 8 ( -5, 2 ppt vs wk 7 ) procent, antal tittare: 1, 4 miljoner ( -0, 8 mln ). Distributionen av intervall över enheterna: skrivbord 5, 1% ( -3, 8 ppt ), tablett 3, 7% ( -1, 5 ppt ) och mobil 1, 8% ( -0, 9 ppt ).

Diagrammet visar att SBS, precis som på tv, också konsekvent är online längst ner på linjen. Möjligen orsaket av detta ligger i den fortsatta stolen dansen på toppen av Sanoma dottern.

Under de senaste två veckorna har SBS-gruppen registrerat ett online-visningsområde på mindre än två procent för första gången. Dessutom slår det knappt någon plats i veckans topp 10 av de mest efterfrågade programmen. NPO och RTL distribuerar kakan nästan i linje med populära titlar som "Good Times, Bad Times", "I leave", "Geer and Goor", "Football Inside" och "Is not here a Hotel".

Reachsiffror från online videobutiker som Netflix, Videoland och YouTube är inte kända.

Denna berättelse från Rethinking Media visar att Netflix utvecklas till en betydande konkurrent för broadcasters digitala videobutiker. Amerikanerna är i kontakt med producenter i Nederländerna för att förvärva "sändningsrättigheter" online. På andra håll i Europa fungerar Netflix alltmer som medproducent och finansierar lokala produktioner.

Top