sv.onlinewebcreations.com

Vi tycker om att identifiera oss med sport som innebär höga hastigheter. Det är inte för ingenting att vårt motto nu beställs, levereras i morgon. Det passar därför väl med Drukhetnu som sponsor för bröderna Jo och Frank Saasen under ScanCoveryTrail.

Tillsammans bildar de Team 59 'Loading systems I'. Bröderna är erfarna i yrket och är bekanta med olika samlingar och turer.

ScanCoveryTrail
ScanCoveryTrail kommer att köras från 6 till 14 januari 2012. Totalt 61 lag kretsar över Skandinavien om 7 dagar, en resa på mer än 7 000 kilometer. Det blir en mycket spektakulär åktur
full av svårigheter: glider över is och snö vid temperaturer ner till -40 ° C.

Pressen följer händelserna under ScanCoveryTrail närmare. RTL Autowereld, TopGear Magazine och Aftersales Magazine kommer proaktivt att ge direkt rapportering.

Välgörenhet är också viktigt
Med denna resa sponsras många bra orsaker också. Till exempel går 10% av all registreringsavgift till KWF-cancerkontroll. Som ett resultat kunde en belopp på € 40.000, 00 redan doneras!

Via vår hemsida www.drukhetnu.nl/blog håller vi dig informerade om brödernas Saasas uppträdanden. Föreställningarna hos de olika lagen kan också följas på www.msct.nl.

Nu är Frank och Jos väldigt nöjda!

Top