sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 20 maj 2016 - OVH, specialist inom cloud och internet-infrastrukturer, hjälper till att starta marknadsföra sina produkter och tjänster med programmet Digital Launch Pad (DLP). Programmet erbjuder nystartade företag fri tillgång till OVHs IT-infrastruktur under ett antal månader, så att de kan skapa sitt eget offentliga molnprojektområde på OVHs hemsida. När de bygger infrastrukturen får de stöd från arkitekter, finansinstitut och logistikorganisationer tills de tar sina produkter eller tjänster på marknaden.

Programmet är indelat i tre faser, baserat på en raketlansering: tändning, konstruktion och marknad. I dessa olika faser hjälper OVH startarna att bygga sitt offentliga moln, fysiskt värd dem och göra produkterna eller tjänsterna synliga för nya eller potentiella kunder.

NixStats.com, en nederländsk start som erbjuder gratis tjänster för visning och övervakning av serverprestandestatistik, använder redan DLP-programmet. Grundare Vincent van Megen: "DLP-programmet säkerställer att du enkelt kan testa din infrastruktur som en start och starta ytterligare instanser, till exempel lagring, minne och processorer, på några toppar. Möjligheten att leverera både virtuella och fysiska servrar inom 120 sekunder är idealisk. De små instanserna på bara tre euro per månad säkerställer att vi enkelt kan bearbeta en stor mängd data till ett mycket lågt pris. "

"Nederländerna är ett innovativt land och vi anser att det är viktigt att stimulera detta", säger Alberto Wieske, affärsutvecklingschef på OVH. "Programmet ger inte bara tillgång till vår infrastruktur, utan hjälper också till att starta genom utbildning och teknisk support. På så sätt kan de växa snabbare och skapa mer synlighet på den internationella marknaden. "

Top