sv.onlinewebcreations.com

Annonsörer kan annonsera video med spelspel på kort sikt. Det blir också möjligt att till exempel lägga ett kommersiellt uttryck i en avatar av spelaren.

För annonsörer är annonsförslagen indelade i två delar. "Allt som händer i och runt sociala spel och allt relaterar till den sociala grafen", säger Sidney Mock, kommersiell chef på Spil Games.

Han fortsätter: "På den sociala spel sidan finns det ett antal sätt för användaren att tjäna mynt. Det händer redan, helt enkelt genom att spendera tid i ett spel. En andra möjlighet är att köpa mynt med en mikrotransaktion och en tredje finns möjligheten att gå in på ett erbjudande av en annonsör i affären där transaktionerna äger rum. "

På kort sikt finns det möjlighet att tjäna mynt genom att titta på en video i ett spel. "Om du har tittat på det får du en kredit. Förutom att förhandsgranska kan användaren snart se en ikon för annonsören eller ikonen på en video i ett spel och klicka på den för att titta på en video för att tjäna virtuella krediter. "

Dessutom finns möjligheten, kopplad till den sociala grafen, att placera ett kommersiellt uttryck i en avatar. Annonsören kan begära detta från användaren, som kommer att få mynt i gengäld. Vad som än är, är användningen av virtuella föremål, betalda av annonsören. Mock: "I ett restaurangspel kan till exempel Douwe Egberts tillfälligt erbjuda en kaffebryggare." Annonsörer kommer snart att förlora sitt ägg på topplistan där de höga poängen är.

Spil Games lanserades i år möjligheten för användarna att skapa en profil. Med detta skapade företaget sin egen sociala plattform. Det finns nu mer än 17 miljoner registrerade användare världen över med 130 miljoner månatliga unika besökare över hela världen.

"Profilerna måste göra användaren mer lojal", säger Mock. Det verkar fungera. Den registrerade användaren är nu dubbelt så lång som den oregistrerade användaren. Det finns också fler spel som spelas av de registrerade användarna och de besöker fler sidor. Med profilen kan användarna spara sina egna höga poäng och jämföra dem med andra. Insamlade märken visas också här.

Antalet transaktioner i Spil Games-spel har ökat med 80 procent i kvartalet jämfört med första kvartalet i fjol. På de bästa dagarna finns 8 000 transaktioner. Totalt har det sedan förra året spelats Spel Spel på Hyves. Till exempel köper användare mynt för extra saker i ett spel.

Mock förväntar sig att år 30 procent av omsättningen kommer från mikrotransaktioner, resten kommer från reklam. Tillväxten i mikrotransaktioner är större jämfört med tillväxten på reklamsidan. Där den årliga tillväxten av mikrotransaktioner kommer till 80 procent är tillväxten på reklamsidan 50 procent.

Spil Games visar 3 miljarder annonser världen över varje månad. Det är också anledningen att nyligen använda Adtech Adtech-tekniken. Annonsmeddelandena i och runt sociala spel underlättas också.

Med den sociala miljön fokuserar företaget på de tre målgrupperna som företaget har: tjejer mellan 8 och 12, tonåringar mellan 10 och 15 år och mammor. Det här är de grupper som spelar de avslappnade spelen i Spil Games. De olika portalerna för varje land är anpassade till det lokala språket. Det är också fallet med de sociala plattformarna.

Top