sv.onlinewebcreations.com

6 oktober 2015 - HelloFlex introducerar ett nytt onlineverktyg, CheckIn. Detta verktyg stöder maximalt mellanhänder vid automatisk registrering av nya flexarbetare.

Registreringsprocessen med löntagare och broadcasters är ofta inte optimal. Det är en tidskrävande och felaktig process innan alla data samlas in och kan lösas in. CheckIn är ett komplett självbetjäningsverktyg för kunder och flexarbetare, vilket sparar förmedlare en hel del tid och kostnader.

Hur fungerar det här nya verktyget?
CheckIn är ett självbetjäningsverktyg med vilka nya flexworkers är registrerade av kunden. Klienten registrerar med hjälp av CheckIn namn och e-postadress till den nya flexworkeren, och flexworkeren själv gör resten. Förmedlaren behöver inte göra något annat. Onlineverktyget övervakar om alla önskade uppgifter är registrerade. Om data saknas kommer klienten eller flexarbetaren automatiskt att få en varning för att registrera denna data.

Lätt att ansluta
CheckIn kan enkelt integreras med annan broadcast-programvara.

Mer än bara namn och adress data
CheckIn kräver alla uppgifter som är minimalt nödvändiga för ersättningen. Det är också möjligt med CheckIn att begära andra relevanta uppgifter, till exempel arbetshistoria, kurser som följts, sjukdomshistoria, betalningshistorik etc.

Modernt moln programvara
CheckIn är fullt lämplig för användning med mobiltelefonen.

Mer information om CheckIn-verktyget finns på webbplatsen www.helloflex.com/checkin

Top