sv.onlinewebcreations.com

Nederländerna - Att göra förklaringar på policeie.nl har blivit ännu enklare. Med DigiD-appen från regeringen kan du logga in utan att skriva in ett lösenord. Om du använder den här DigiD-appen krävs ingen ytterligare SMS-kontroll.

Den som gör onlinedeklarationer till polisen måste identifiera sig med DigiD. På detta sätt kan konfidentiell information delas säkert. Sedan den 1 april i år är en textkontroll obligatorisk när du loggar in med DigiD. Det är väldigt säkert, men det tar ett tag. Sedan 17 juli finns DigiD-appen, vilket gör det onödigt.

Logga in med DigiD-appen

Du kan logga in med DigiD-appen på två sätt:
• På din telefon eller surfplatta loggar du in med ditt användarnamn och bara en PIN-kod.
• På datorn skannar du QR-koden på datorskärmen med DigiD-appen på din smartphone eller surfplatta. Du kan sedan logga in och göra en deklaration omedelbart.

Ladda ner appen

DigiD-appen är tillgänglig för iOS och Android. Ladda ner det bara via de officiella butikerna.
• Ladda ner i Apple Store
• Upptäck det på Google Play

Behöver du hjälp eller vill du ha mer information? Kontrollera sedan www.digid.nl/over-digid/app

Ingen DigiD?

Om du inte har DigiD ännu, kan du ansöka om det via den nationella regeringen: https://digid.nl/aanvragen Om du föredrar att inte använda DigiD, kan du naturligtvis fortfarande lämna en avkastning. Du kan alltid göra det här på polisstationen och i vissa fall via telefon eller hemma. Du måste boka tid i förväg genom att ringa 0900-8844.

Top