sv.onlinewebcreations.com

Under den nationella strejken igår i Belgien erbjöds inte mindre än 20 procent fler resor från Nederländerna till Belgien via plattformen BlaBlacar jämfört med en "normal" måndag. Många bilister ville göra lite för att minska de södra grannarnas resande lidande. Efterfrågan var ännu högre: BlaBlaCar såg totalt 45 procent fler förfrågningar om resor till Belgien. Ridning delas alltmer som ett hållbart alternativ till t ex tåget eller planet.

Ridning delas med en bilresa med en eller flera passagerare. Förare och passagerare kommer i kontakt med varandra via en online-plattform för att erbjuda eller hitta sina resor. BlaBlaCar är ett samhälle som sätter förare med fria platser i kontakt med passagerare som letar efter en åktur. Under den nationella strejken i Belgien översteg antalet passagerare på jakt efter en åktur över utbudet.

BlaBlaCar är världens största ruttdelningsplattform och är för närvarande aktiv i 13 länder. Nyligen nåttes milstolpen på 10 miljoner medlemmar över hela världen. Tidigare i år fick BlaBlaCar en investering på 100 miljoner dollar för internationell tillväxt. Varje månad reser två miljoner människor över hela världen med en BlaBlaCar. Inte bara för att rädda miljön och trafiken, men också för att minska kostnaderna.

Om företaget

BlaBlaCar är ett pålitligt samhälle som sätter förare med lediga platser i kontakt med passagerare som letar efter en åktur. BlaBlaCar står i centrum för ett helt nytt, mänskligt drivande transportnät. Med en dedikerad kundservice, en toppmodern internet- och mobilplattform och en snabbt växande grupp av förare och passagerare, gör BlaBlaCar en social, pengarbesparande och effektiv erfarenhet för miljontals medlemmar i hela Europa. BlaBlaCar svarar således på det växande samhället där människor i allt högre grad äger mindre och delar mer för att minska kostnaderna. BlaBlaCar har 10 miljoner medlemmar i 13 olika länder. Mer än två miljoner medlemmar reser varje månad med BlaBlaCar.

Top