sv.onlinewebcreations.com

Wouter Hosman från 2Organize och Travix International har precis fått ett e-postutmärkelse från en professionell jury.

Omkring hundra och femtio mannen var närvarande vid Pakhuis de Zwijger ikväll för att se vem som skulle ta den årliga prishemmet den här gången. Presentationen sker fram till DDMA E-mail Summit, en årlig konferens för alla experter inom kommersiell e-postöverföring.

Juryens ordförande Frans Reichardt kallar Wouter Hosman för 2Organize en datadriven professionell som har fokuserat sina synpunkter på kontinuerlig förbättring. "Wouter har en holistisk syn på e-postmarknadsföring och har visat att han också kan tillämpa den på kunder. Han ser bortom kampanjer och e-post. Dessutom är Wouter en lagarbetare som övertygande övertygar andra med argument. Han tvekar inte att dela sina idéer via bloggar och som talare. Med detta ger han ett gott bidrag till yrket i ung ålder och, som ingen annan, förtjänar årets e-postman. "

Enligt juryn är Travix International den rätta vinnaren på grund av sina gränsöverskridande kampanjer. "Med riktad e-postkampanj lyckades Travix International erbjuda rättvisa köpare av aktuella biprodukter på rätt tid, inklusive hotell och hyrbilar. Travix och dess partner Ematters har satt upp denna komplicerade, gränsöverskridande verksamhet professionellt, väl genomtänkt och verkställt ", enligt Frans Reichardt.

Top