sv.onlinewebcreations.com

En av de mest kända datingsidorna i Nederländerna har blivit helt förnyad. Internetbolaget Netivity från Zwolle byggde Relatieplanet.nl med en ny responsiv och flytande design och bättre sökfunktioner. Singlar kan nu söka mer exakt i tiotusentals profiler, även från deras smartphone.

Effektivare
Den nya hemsidan har byggts både fram och bakom de senaste månaderna. Efter några veckor av testkörningen är den nya byggnaden nu officiellt startad. Online-datingplattformen fungerar därför mer effektivt så att de önskade sökresultaten visas snabbare. Den specialiserade sök- och navigationsprogramvaran från Tweakwise användes också för detta.

Chatt system
Webbplatsen är fullständigt "responsiv" och "flytande" i design, så att dessa även kan användas på en smartphone och surfplatta medan du behåller utseende och funktioner, till exempel det mycket uppskattade chattsystemet. Dessa funktioner har blivit ännu mer tillförlitliga.

Kostnadsminskning
Den förnyade Relatieplanet.nl var specialbyggd av internetbolaget Netivity från Zwolle. På grund av den effektivt fungerande IT-arkitekturen har kostnaderna för förvaltning och underhåll minskat avsevärt. Genom allt detta kan Relatieplanet fortsätta utveckla plattformen. Netivity är fortfarande involverad som administratör och utvecklare.

match
Enligt Relatieplanet är ett val baserat på anledning och känsla. "Det är trevligt att arbeta tillsammans med en organisation nära oss i området, med stor erfarenhet och som också är tekniskt framträdande. Men Netivity är framför allt en bra match med oss ​​eftersom det är mycket engagemang och ett tydligt incitament att skapa något vackert ", säger verkställande direktör Erik van der Veen i Relatieplanet.nl.

teknik
Ett projektteam från Relatieplanet och Netivity tillsammans, som hade fyra utvecklare som arbetade med projektet, byggde den nya online-plattformen på sex månader. "Mer än 3000 timmar har arbetat, ett enormt jobb. Men det gjorde vi självklart med kärlek. Det beror på att vi kunde tillämpa vår nya vision på skiktad IT-arkitektur, enhetstester och Microsoft Azure-teknik, säger Wim Selles of Netivity.

Top