sv.onlinewebcreations.com

Två modeller av iPhone 6 kommer att släppas i september: en med den vanliga 4, 7 tums skärmen och en med en större 5, 5 tums skärm. Den japanska affärstidningen Nikkei skriver detta på grundval av källor från asiatiska tillverkare.

I dessa regioner skulle man redan ha börjat göra de olika komponenterna, inklusive fingeravtrycksskannrar. Produktionen av LCD-skärmarna skulle börja i Kameyama-fabriken Sharp nästa månad. En del av produktionen avgörs av Japan Display och LG Display.

Det råder fortfarande vissa tvivel om att båda modellerna kommer att visas samtidigt. Chansen är att Apple först cirkulerar den vanliga versionen.

Teleoperatörer som Vodafone gillar att se Apple släppa en smartphone med en större skärm. Vodafone koncernchef Vittorio Colao uttryckte denna önskan vid ett möte med kunder i Amsterdam. Han är rädd för att Apple kommer att förlora iPhone-användare om företaget står fast vid den aktuella skärmstorleken. Konkurrenter som LG, Samsung och HTC har använt smartphones med större skärmstorlekar under en längre tid.

Top