sv.onlinewebcreations.com

Utrecht, 11 september 2014 - Forskning från Telindus och Cisco bland 115 nederländska IT-beslutsfattare visar att 46 procent ser en hög IT-säkerhetsnivå som en företagare. För den här gruppen är IT-säkerhet en av de viktigaste förutsättningarna för att kunna förnya affärsverksamheten och detta erkänns också som sådant av ledningen. 27 procent av respondenterna sa att de måste göra en anständig ansträngning för att göra IT-säkerhet en del av politiken. 18 procent uppgav att säkerheten är välorganiserad och därför inte är en topprioritet och 9 procent ser inte sin organisation som en målet och har säkerhet i första hand som en försäkring.

Donny Snellenberg, Direktör Försäljning & Marknadsföring i Telindus, om resultaten: "Säkerhet är helt en affärsverksamhet, eftersom det här är en förutsättning för att möjliggöra innovationer. Tänk på BYOD / CYO, Big Data och det privata / hybridmoln, alla innovativa utvecklingar som inte är möjliga utan de rätta säkerhetsförhållandena. Säkerhet är grunden för användare, slutkunder och andra intressenter att få tillgång till information snabbare och mer effektivt. Det är därför viktigt att ta säkerhet direkt från infrastrukturens designprocess, vi kallar det säkerhet genom design. "

"Vår forskning visar att nästan hälften av företagen inser att säkerhet är viktig för att förverkliga innovation. Det är bra att se, eftersom säkerhet ger kunderna det förtroende som är nödvändigt för innovativa applikationer. Utan säkerhet kommer en utveckling som Internet of Everything inte att leverera på sitt löfte. Därför ser vi säkerhet som en integrerad grund för vårt totala erbjudande. Mer än en fjärdedel måste fortfarande ta väsentliga steg. Arbeta i affären, även för oss! ", Säger Fred Gerritse, Direktör Partner Organisation & Commercial Segment i Cisco Netherlands.

Top