sv.onlinewebcreations.com

Waalre, 20160615 - I Waalre anordnas en händelse den 21 juni 2016 organiserad av tre teknikföretag. Syftet med evenemanget är att låta entreprenörer uppleva att genom att använda teknik på rätt sätt kan tid och pengar sparas. Forskning visar att bristen på tid hos företagen är det största hindret för innovation. Techionista Vivianne Bendermacher talar om de senaste tekniska verktygen som huvudtalare. Det finns olika break-out-sessioner under evenemanget. Företagsledare kommer att förklara möjligheterna för CRM och granska olika användbara appar.

Cloud-verktyg ger värde för små och medelstora företag
En studie av Oxford Economics visar att nästan två tredjedelar av respondenterna anser att användningen av molntjänster ger värde för affärsresultat. Enligt dem är den största fördelen med molntjänster den högre hastigheten och större effektivitet i produktionen. Dessutom resulterade det i oväntade kostnadsbesparingar. En annan fördel som nämns är att användningen av molnet skapar mer samarbete och innovation och därmed bättre kundservice. Dessutom indikerar respondenter att de kan expandera sin verksamhet geografiskt, eftersom molnet ger högre avkastning. Under händelsen den 21 juni, förutom effektiva appar, är Cloudleaders Teamleader, Docufiller och Rsult centrala. Techionista Vivianne Bendermacher kommer också att diskutera de senaste tekniska verktygen och hur du kan tillämpa dem framgångsrikt som entreprenör.

Break-out session för kommunikationskraft och praktiska apps
För att företagare ska kunna uppleva hur de kan få mer ut av teknik har tre företag slagit sig samman. Teknikbolagen Teamleader, Docufiller och Rsult visar hur du kan spara tid och pengar genom att skapa ett integrerat arbetsflöde som består av CRM, kommunikation och ekonomi. Den 21 juni 2016 anordnar de ett evenemang i Waalre för detta. För att göra evenemanget så tillgängligt som möjligt är entrén gratis, förutsatt att du har anmälts i förväg via länken nedan. Keynotespeaker är Vivianne Bendermacher, känd från RTL Boulevard och Radio4. Som techieista är hon medveten om de senaste tips och tricks för att använda teknik för att underlätta livet för entreprenörer. Evenemanget startar klockan 16.00, varefter olika break-out-sessioner organiseras. Företagsledare kommer att granska olika användbara appar som Join.me, Mailchimp, Evernote etc. Företaget Docufiller kommer att förklara under sin break-out session hur du ökar kommunikationsstyrkan med teknik. Det finns också tillräckligt med tid att samarbeta med andra entreprenörer.

Teamleader: Den yngsta europeiska leverantören av online-programvara för små och medelstora företag. VD Jeroen De Wit säger: "Vår online-plattform hjälper företag att effektivisera hela processen från offert till betalningssamling. Det som normalt bara stora företag kan göra är också möjligt för små och medelstora företag, på ett mycket användarvänligt sätt. "Mer information: http://www.teamleader.nl.

Händelse "Låt tekniken göra jobbet":
Händelse organiserad av de tekniska företagen Teamleader, Rsult och Docufiller den 21 juni 2016 för entreprenörer. Evenemanget börjar kl 16.00 och vid anmälan i förväg via denna länk är biljetten gratis: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-partner-event-laat-tech-het-werk-doen-24955655036?aff= TeamleaderPr.

källor:
http://www.nu.nl/ondernemen/3978231/gebrek-tijd-grootste-obstakel- bij-innovatie.html.
https://www.eshgro.nl/over-eshgro/blog/Onderzoek-toegevoegde-waarde-Cloud-voor-MKB_2_38.
http://www.docufiller.nl.
http://www.rsult.nl.

Top