sv.onlinewebcreations.com

Bellacoola Investments från Roosendaal har meddelat att det kommer att förvärva innehållsleverantörsleverantören från Delft, Seneca. Seneca är utvecklaren av CMS-produkterna Smartsite Xperion och XForms som används av många organisationer . Företaget är särskilt verksamt på marknaderna för regeringen, bostäder och sjukvård.

Seneca grundades 1994 av Nico Stiemer och Sander Waalboer som för övrigt redan dragit tillbaka sin verksamhet för flera år sedan. Den huvudsakliga och huvudsakliga aktieägaren i Bellacoola Investment är Michiel Stiemer, som utsågs till interimistiska direktör i Seneca 2012. Under hans ledarskap gjordes en kursförändring med mer uppmärksamhet åt tjänster i värd- och SAAS-miljön. Fokusen kom också till kostnadsbesparingar för relationerna genom att erbjuda så kallade webbaserade självbetjäningsapplikationer. I det sammanhanget lanserades den nya Smartsite 7-versionen nyligen på marknaden. Dessutom byggs allt fler XForms-baserade klientportaler, speciellt för bostadsmarknaden.

Michiel Stiemer: "Bellacoola Investments investerar uteslutande i framtidsskyddad teknik och Seneca-produkterna omfattas av denna kategori. Jag förutser att allt fler primära system kommer att ersättas av våra system i framtiden inom våra spjutmarknader eller att åtminstone kopplingar kommer att göras ".

Michiel Stiemer, som grundade och utökade sitt broarföretag baserat på Oracle-produkter, från 1998 till 2013, deltar redan i företag inom sektorerna IKT, Hälsa och Hållbar energi med sitt investeringsbolag.

Top