sv.onlinewebcreations.com

Aktiveringsbyrån Quince har på Samsungs vägnar utvecklat en unik detaljhandelskampanj för produktintroduktionen av Quickdrive-tvättmaskinen. Med hjälp av en Augmented Reality-app utformad av Quince kan konsumenterna se tvättmaskinstekniken inifrån. Som ett resultat kommer de unika USP: erna av den nya Samsung-tekniken kommuniceras till konsumenten på ett tydligt och minnesvärt sätt. Aktiveringen kommer att rullas ut på mer än 90 detaljhandelsgrupper i Nederländerna och Belgien.

Besökare på deltagande butiker kan använda den befintliga tabletten för att fokusera på en Samsung tvättmaskin och, genom Augmented Reality, se en simulerad tvätt med ny Quickdrive-teknik från insidan. Detta ger nya möjligheter till produktutbildning och ger en ny dimension till den traditionella försäljningsdiskussionen. "Flyttande bilder säger mer än 1000 ord!" Enligt Frans Hulshof, Interim VD på Quince. "Vi märker att både återförsäljare och konsumenter reagerar extremt entusiastiskt. Med nyskapande teknik försäkrar vi våra kunder en toppmodern position med konsumenten. "

Quince är en engångsaktiveringsbyrå som översätter den senaste tekniken och innovativt innehåll till profilerade kampanjer och aktiveringar. Genom att använda till exempel Augmented Reality och Virtual Reality har Quince skapat unika kundupplevelser i över tjugo år för Samsung, Holland Casino, Walibi, Whirlpool (Vitvaror), Philips (Oral Health Care), Ziggo, Albert Heijn, Microsoft, TechData, ABNAMRO, etc. KPN, HMS Host och Fox Sports.

Aktiveringen av Augmented Reality för Samsung Quickdrive kommer att rullas ut denna vecka på Media Markt, BCC och Coolblue. Besök www.quince.nl för mer information.

Redaktionen

Populära Kategorier

Top