sv.onlinewebcreations.com

T-Mobile fortsätter att förbättra nätverket och aktiverar följande innovation på 4G-nätverket från och med den 11 januari. nämligen 4G +. Eftersom T-Mobile använder toppmodern teknik kan T-Mobile implementera 4G + på tre dagar. T-Mobile är således den enda leverantören i Nederländerna som kan aktivera 4G + vid denna hastighet i sitt nätverk. 4G + är en extra funktionalitet på 4G-nätverket och T-Mobile-kunder med en 4G + -enhet kommer att få i genomsnitt femtio procent snabbare internet. Implementeringen startar idag och har slutförts onsdagen den 13 januari. Vid den tiden har T-Mobile en täckning på 4G + befolkning på 76%. Det förväntas att 4G + kommer att vara rikstäckande i slutet av sommaren, precis som 4G-nätverket. Förutom högre hastigheter betyder 4G + en ännu stabilare datalogi på vägen och det är trevligt att strömma filmer eller videosamtal i en rörlig bil eller ett tåg.

Lampros Iskos, teknisk chef; " Mobil datatrafik växer explosivt. Detta kräver mycket hastighet och kapacitet i mobilnät. Vi har byggt vårt 4G-nätverk med sikte på framtiden där datakonsumtionen kommer att öka ytterligare. Det är ingen slump att vårt nätverk redan är super snabbt, har en enorm kapacitet och kan hantera denna datatillväxt med lätthet. De nyare smartphonesna kan till och med hantera en ännu högre hastighet om de kan använda 4G +. Vi aktiverar 4G + för att erbjuda våra kunder en 4G + enhet en ännu bättre nätverksupplevelse. Den hastighet med vilken vi aktiverar 4G + ger oss en direkt konkurrensfördel framför tävlingen. Det är styrkan i hur vi har byggt vårt nätverk ".

Största 4G + -nätverket
För att kunna erbjuda 4G + krävs minst 4G på två frekvensband. T-Mobile har designat hela sitt nätverk från början för 4G + på minst två frekvensband (900 och 1800 MHz). Detta gör det möjligt för T-Mobile att aktivera 4G + i snabb följd. Tack vare den nya programvaran T-Mobile använder kan aktiveringen snabbt realiseras. Det är ett tryck på en knapp, med vilka avlägsna platser är aktiverade. Förväntan är att i slutet av sommaren kommer 4G + att aktiveras i hela Nederländerna.

Mer information om 4G + finns här.

Ännu högre hastigheter
T-Mobile-nätverket erbjuder i genomsnitt den högsta 4G-hastigheten i Nederländerna. Oberoende undersökningar utförda av DIKW Consultancy visar att den genomsnittliga 4G-internethastigheten hos T-Mobile är högre än hos de andra leverantörerna. Den genomsnittliga hastigheten (mätt nationellt) ligger nu för 4G T-Mobile runt 40Mb / s. Med ankomsten av 4G + blir hastigheterna ännu högre. Förväntan är att med 4G + kommer medelhastigheten med hjälp av lämpliga anordningar att vara cirka 50% högre. För att använda 4G + behöver du en enhet som stöder 4G + och denna teknik. Dessa enheter kan erkännas av den tekniska beteckningen Cat. 6 eller Cat.9. En översikt över enheter som stöder 4G + finns här.

Top