sv.onlinewebcreations.com

Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), leverantören av nästa generations säkerhet, tillkännagav idag innovationer till avancerad slutpunktsskyddsprodukt Traps ™. Dessa förstärker bland annat förebyggandet av ransomware genom att övervaka ny teknik och beteendet hos ransomware. Detta gör att produkten kan attackera och förhindra efterföljande datakryptering.

Ransomware attacker blir allt vanligare och blir mer och mer avancerade. Företagen är därför mycket upptagna med att säkra sig för att inte bli rov för cyberkriminella. Enligt Cybersecurity Ventures kommer ransomware-företag att kosta mer än 5 miljarder dollar år 2017. Det är 15 gånger mer än de totala kostnaderna 2015.

För att skydda sig mot ransomware använder företagen ofta flera säkerhetspunkter och programvaruleverantörer för att skydda sina slutpunkter. Äldre antivirusprodukter används ofta här. Säkerhet genom denna typ av signaturbaserade produkter är emellertid mycket långsammare än själva ransomware-attackerna. Dessa attacker kan sprida på bara några minuter. För jämförelse kan det ta timmar eller dagar för en kund att få en uppdatering av en signatur.

Fällor säkrar effektivt slutpunkter med sin unika kombination av metoder för förebyggande av flera metoder, som består av anti-malware och anti-exploiteringstekniker. Detta förhindrar kända och okända attacker i tid, samt förlust av produktivitet i samband med otillgängliga data.

CITAT

· "Fällor 4.1 ger slutpunktsäkerhet till nästa nivå och ger nya möjligheter att ta itu med det moderna hotlandet. Den extra ransomwarefunktionen och enkelheten att distribuera på Windows eller MacOS kan fortsättningsvis användas av kunder som en standard för alla företag som vill bli allvarliga med sin slutpunkts säkerhetsstrategi. "
- Bryan Norman, VD, Norlem Technology Consulting

· "Ransomware attacker blir allt vanligare och blir mer avancerade i framtiden. Med de nya funktionerna i version 4.1 kan Fällor bättre stoppa attacker i förväg och skydda vårt livsätt i den digitala tiden. "
- Lee Klarich, chefsproduktör, Palo Alto Networks

De viktigaste innovationerna i Fällor 4.1 är:

· Behavior-baserat ransomware-skydd lägger till ett lager av förebyggande av skadlig kod till de befintliga funktionerna utan att använda signaturer eller kända prover. Genom att övervaka systemet för ransomware-beteende kan Fällor omedelbart blockera en attack när skadlig programvara detekteras och förhindra kryptering av slutanvändardata.
· Förbättrat exploateringsskydd skyddar mot nya utnyttjande tekniker som används för att utföra skadliga nyttolaster, vilket framgår av WannaCry och NotPetya-attackerna. Avancerade attacker stoppas redan i exploateringsfasen.
· Lokal analys för MacOS ger ytterligare skydd mot okända attacker för den växande MacOS®-användarbasen.

TILLGÄNGLIGHET
Fällor version 4.1 är tillgänglig för kunder av Palo Alto Networks med ett aktivt supportavtal.

Top