sv.onlinewebcreations.com

Haarlem, 28 juni 2016 - Deloitte Belgium och Snow Software introducerar en ny lösning för lösning av lösningar för lösningar för lösningar för organisationer som använder IBM och SAP-programvaran, inklusive inventeringsbas, rättighetsbedömning, bedömning av överensstämmelse, licens optimering och revision / kontrakt förnyelse förberedelse.

Den nya lösningen kombinerar Snows 4: e generations SAM-plattform med licensexpertisen och SAM-processkunskap från Deloitte Belgium. Lösningen gör det möjligt för organisationer att uppnå betydande kostnadsbesparingar och riskreduktion genom sina SAP- och IBM-programvarulicenser.

Jan Gottlander, koncernchef för Snow Software: "Datacentret har blivit den plats där organisationer har mest att förlora eller vinna när det gäller programvaruutgifter och risker. Genom att gå ihop med de av Deloitte Belgium erbjuder vi medelstora och stora organisationer möjlighet att samarbeta med de två viktigaste datacenters mjukvaruleverantörerna. Det är nu möjligt att skapa effektiva leverantörshanteringsmetoder och hantera de ökade kostnaderna för datacenterlicenser för datacenter. "

Diederik Van der Sijpe, Partner hos Deloitte Belgium, tillade: "I Deloitte Belgium handlar vi varje år om tusentals företag. Antagandet av Software Asset Management-plattformar inom företag ökar snabbt. Företag inser att uppnå licensöverensstämmelse och kostnadseffektivitet är komplicerat. Detta gäller ännu mer för vissa datacenterleverantörer som IBM och SAP. IT-organisationer behöver en bred lösning för att hantera dessa krav på kort och lång sikt. End-to-end-lösningen från Deloitte Belgium och Snow Software uppfyller dessa krav. "

Mer än 800 dedikerade programvarulicenser och kapitalförvaltare arbetar över hela världen på Deloitte. Tillsammans med Snows 4: e generations SAM-plattform, möter detta råd från ledande analytiker som föreslår att organisationer behöver kompletta SAM-tjänster som täcker alla produkter och mjukvaruleverantörer i enlighet med organisationens interna förvaltningsprocesser.

Om Snow Software Benelux BV
Snow Software är en global leverantör av produkter och tjänster inom Software Asset Management (SAM). Oavsett om det beror på brist på kontroll, ofullständighet eller överensstämmelse, anser Snow att de flesta organisationer betalar för mycket för deras programvara. För att ta itu med detta erbjuder Snow Software en lösning för Software Asset Management (SAM) som garanterar att organisationer har rätt licens för programvaran de använder, inte för mycket och inte för lite. Mer information finns på www.snowsoftware.com

Top