sv.onlinewebcreations.com

Smart algoritmen gör svåra licensansökningar enkla för medborgare och entreprenörer

Amsterdam, .5 oktober 2017 - Coders Co., det ledande datavetenskapliga laget, har vunnit Hackaton Environment Act. Efter Eneco Data Challenge och WHAT datathon är det den tredje segern i rad i år för Amsterdams data crunchers.

Den smarta applikationen. Idag.
Det vinnande laget programmerade "Smart Application. Idag. "En direkt utvidbar tillägg till den befintliga Digital Environment Desk. Det är den plats där medborgare och företag ansöker online för tillstånd för anpassningar av det offentliga rummet. Till exempel, för en dormare eller en ny företagsbyggnad.
Enkel och praktisk lösning

Tillämpningen av Coders Co. ger automatiskt sökande relevanta tips för svar. Algoritmen beräknar snabbt vilken tidigare applikation som ligger närmast den nya applikationen och ger lämpliga svarförslag på den grunden. Detta görs med tekniken för dokumentklypning. Ansökan förenklar slutförandet av en ansökan för medborgare och företagare.

Fullständig ansökan om 2 månader
Under hackaton, Coders Co. en fungerande prototyp. Kommunen kan i princip börja implementeringen imorgon och har sedan en helt fungerande ansökan inom 2 månader. Det var bra för segern. I november får Coders Co därför presentera lösningen på toppmötet om miljöskydd, varefter integration med den nuvarande digitala räknaren snabbt kan följa.

Hackaton i samband med ny miljölag
Amsterdams kommun organiserade hackaton på grund av miljölagen som träder i kraft den 1 juli 2019. Denna nya lag samlar regler och lagar om rymden, bostäder, infrastruktur och miljön för att förenkla hela hela. En tillgänglig digital informations- och applikationsplattform är en del av detta.

Om Coders Co.
Coders Co. är ett ledande team av datavetenskapare som startade 2013 i passioner för programmering. Hela laget har doktorsexamen i datavetenskap och har lång erfarenhet av mjukvaruindustrin. Såsom programmering av inbyggda system, hacking av operativsystem och olika intelligenta webb- och mobilapplikationer. Kunderna inkluderar: PGGM (Dutch Pension Fund) och INTAGE (ett stort marknadsundersökningsorgan i Japan).

Top